Stand-Up

Stand-Up i Havnsø 2018

fredag 27/7 kl. 19

Vi er stolte af at kunne præsentere de tre fantastiske komikere, der med garanti får teltet til at løfte sig!

Martin Bryggmann - foto: Franne Voigt

foto: Franne Voigt

Martin Brygmann

Martin Brygmann er Danmarks helt store komiske multitalent, der strækker sine optrædener i mange retninger. Men lige meget hvad, han beskæftiger sig med, bliver det med sikkerhed altid et gennemført, hylende morsomt show, hvor man kan opleve landets store entertainer bringe underholdning op på højt plan. Sublim satire blandet med unik musikalitet og charme uden lige.

Martin har mere end én gang bevist, hvor dygtig en karakterskuespiller, han er. Udover flere store roller har han også udviklet og personliggjort karakterer som både Kirsten Hüttemeier, Todd og mange flere.

Nokilaj Stokholm

Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien SJIT Happens på TV2 Zulu, har placeret sig i landets comedy-elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne, og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance men ligger helt og aldeles flade af grin.

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten - også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Kasper Gross

Kasper Gross

Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter.

Kasper Gross har en evne til at gøre sin optræden til et kæmpe mix af latterkrampende underholdning og dybsindige eftertænksomheder – oftest kun på den rene side af bæltestedet.