Stand-Up

Stand-Up i Havnsø 2019

fredag 26/7 kl. 19

Vi er stolte af at kunne præsentere de tre fantastiske komikere, der med garanti får teltet til at løfte sig!

Martin Bryggmann - foto: Franne Voigt

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation, han står i, og han underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig – uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve.
Christian Fuhlendorff har slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere, og beviser det bl.a. som en af de faste deltagere i programmet ”Rundt på Gulvet” på TV2 og som vinder af ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2015.

Nokilaj Stokholm

Thomas Warberg

Thomas Warberg går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Thomas Warberg har siden sit gennembrud i Comedy Fight Club 2007 lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Med sin sønderjyske charme og eminente timing kan Thomas levere både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse for sig.

Kasper Gross

Mark le Fêvre

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 Zulu og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Pssst! Og så er han aktuel med debut one-man show i 2019.
Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. ”Jyde-Man” har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand.