Stand-Up

Stand-Up i Havnsø 2022

fredag 29/7 kl. 19

Vi er stolte af at kunne præsentere de tre fantastiske komikere, der med garanti får teltet til at løfte sig!

Martin Bryggmann - foto: Franne Voigt

Mark le Fêvre

Mark le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har dog sidenhen primært koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl” som også landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019.
Mark er netop nu aktuel med sit 2. One-man show HELDIG.

Nokilaj Stokholm

Torben Chris

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg og tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.
Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Kasper Gross

Kasper Gross

Kasper Gross er tilbage i Havnsø, hvor han som upcoming komiker i 2015 tog publikum med storm! Nu har han egen comedy-serie på Zulu og optræder på alle de store scener!

Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter.