Stand-Up

Stand-Up i Havnsø 2020

fredag 24/7 kl. 19

Vi er stolte af at kunne præsentere de tre fantastiske komikere, der med garanti får teltet til at løfte sig!

Martin Bryggmann - foto: Franne Voigt

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft er en af tidens mest populære og unikke komiker. Den charmerende nordjyde tog Danmark med storm, da han tonede frem som Olav i TV2 ZULU-hittet SJIT Happens. Siden er det dog først og fremmest live-succeser, som har båret multitalentet frem – og han er en efterspurgt herre. I 2019 var Ruben næsten lige så travl, som han er sjov, da han både turnerede med sit enestående one-man show “Ting fra Min Mund” som med 40.000 solgte billetter meldte udsolgt over hele landet, samtidig med at han spillede hovedrollen i den længe ventede “Terkel – The Motherfårking Musical”.


Nokilaj Stokholm

Torben Chris

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg og tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.
Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Kasper Gross

Kasper Gross

Kasper Gross er tilbage i Havnsø, hvor han som upcoming komiker i 2015 tog publikum med storm! Nu har han egen comedy-serie på Zulu og optræder på alle de store scener!

Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter.